Панданда долу!


Здравейте,панди!

Тази новина е стара.Панданда е затворена поради финансови причини.Съобщението се появи на 20 октомври 2012,а играта се закри на 28.10.12 в 10:00 pandanda time.Последното парти с Henry беше на 27.10.12 към 10 часа вечерта(наше време),а последното парти за събиране на айтеми беше Тиквеният фестивал.Какво да се знае?На 28.10.12 10:00 PT всички бяха изгонени и никой не можеше да влезе.След няколко дни всичко е изтрито!На 13 ноември се появи съобщение в блога на Хенри за Private Servers както CPPS-тата в Club Penguin.Ipandanda която е Private Server беше отворена но на 14 ноември беше затворена.После бяха сложени клипчета и текстове от известни играчи в памет на Pandanda.Някъде към началото на декември блога на Хенри беше изтрит.Съобщението все още стои за спомен.Ето какво изписва:

It is with great sadness that we have had to currently suspend Pandanda on October 28th 2012. Due to financial reasons we must put development on hold.

Over the past four years we have grown an amazing community and we are greatful of all your support. Your enthusiasm and creativity has been such a joy to everyone on the Pandanda team.

Notices of any future Pandanda development and projects will be listed here on Pandanda’s official website.

-The Pandanda Team

Превод на български от Google Преводач:

Тя е с голяма тъга, че сме имали в момента да преустанови Pandanda на 28 октомври 2012.Поради финансови причини, които трябва да поставят развитието на изчакване.

През последните четири години са се увеличили невероятно общност и ние сме благодарен на всички вашата подкрепа. Вашият ентусиазъм и творчество е такава радост за всички в отбора Pandanda.

Обявленията за бъдещото развитие Pandanda и проекти ще бъдат изброени тук, на официалния сайт на Pandanda.

Екипът на Pandanda

Ако видяхте удебеленото изречение значи може да сте доволни.Дали бъдещето на Панданда ще е истина?Може да ни следите блога ни.

Поста написал:Rubanow1151

Advertisements

Posted on декември 20, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 12 Коментари.

 1. shte go oyvarq te li pak

 2. През 2012 година открих тази игра и много ми хареса!Но когато я закрихте ми се плачеше!Съжалявам за финансовите ви проблеми но разбрах едно нещо от познати!Вие държите и Club Penguin и се чудя как така тази игра която лично на мен повече ми харесва беше закрита,а онази не!?

  • Виж, панданда бе закрита защото няма праи. Няма платени неща(с реални пари) и фалираха. КП имат членство което се купува от хиляди хора.

   • Здравей! Едва ли ще можеш да видиш това съобщение някога, но играта вече е затворена или просто изоставена. Баннаха ме от там и вече не я играя. А и без това копирва. Панданда в момента има копие; Free Pandanda. 🙂 Забавлявай се в нея ако видиш съобщението.

 3. ipandanda-това истинска игра ли е? В смисъл може ли да се играе?

 4. Според мене бе най-хубавата игра! ;( Но очевидно е имало проблеми и ние трябва да го приемем но аз играя тази игра от много малка мисля,че от 9 годишна а сега съм на 11 години. ;( За мен беше голяма радост!!! 😉

 5. Мм..Добре де не може ли ние някак си да помогнем?!

 6. Петър Калинов

  Аз лично бих дарил даже и пари
  Може да се съберем хора и да даден пари

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: