Pandanda Summer загрява!


Лятото официално започва днес (поне в северното полукълбо на Земята!) Първия ден на лятото – също известен като лятното слънцестоене е най-дългият ден на годината!Надявам се да се възползвате от допълнително дневна светлина, за да прекарат известно време извън в нашия красив свят!

Summer Festival е в продължение на 5 дни сега, и тези от ананас все още се пръкват върху картата! Уверете се, щракнете върху всеки ананас, което виждате, така че можете да ги отведе до Kapono в отвора за риболов да се търгуват за неговия изключителен награди Летни Fest. И не забравяйте, има 1 допълнително Quest всеки ден на фестивала, който ви дава 10 Общо куестове, които можете да правите всеки ден.

Kapono иска да знае какво мислите за летния фестивал му награди, така че отделете минута, за да гласуват в новата анкета!

Не сме имали Цветна DAY в последно време, така че нека празнуват лятното слънце с жълт Ден Цвят в четвъртък! Имаш цял ден сряда, за да мине през гардероба ви, за да намерите ярките си жълти елементи, за да се носят в четвъртък. Се обхващат по-жълт Panda Paint, и постави на вашите жълти дрехи и аксесоари, а след това да се съберат и да Pandanda GLOW! Не забравяйте, че всеки може да се купи Paint Panda от облекло Ко Изток Маркет Стрийт, така че не трябва да излезе от Цветна DAY забавно!

Гледайки напред, вие не искате да пропуснете следващия свободен Elite Ден-членка, в събота, юни 30th.The Summer Festival завършва в неделя, 1 юли, но още на следващия ден бележи началото на честването през юли с фойерверки и забавление за цяла седмица!

Лятното часово време, забавно време!
Хенри

 

Advertisements

Posted on юни 18, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: