Правила+Чат

Чат:

http://xat.com/BgPandandaFlyboy

Правилата за членове:Без обиждане,позловени са до 3 реда в чата,позловени са до 4 емотикони в името,позловени са до 3 емоикони в мнение,за да станете мод трябва да спасявате от флоод(3 пъти мнения)5 пъти да спасявате.

Правила за модератори:без обиждане,позловени са до 4 реда в чата,позловени са до 4 емотикони в името,позловени са до 4 емоикони в мнение,за да станете админ трябва да спасявате от флоод(3 пъти мнения)10 пъти да спасявате.

Правила за адмнинистратори:Без обиждане,позловени са до 5 реда в чата,позловени са до 5 емотикони в името и до 5 в мнение.

Наказания за членове:обиждане-1 кик,2 кик,3 кик бан за 1 час,неспазване за емотиконите и редовете-1 кик,2 кик,3 кик бан за 1 час

Наказания за модове:обиждане-1 кик,2 кик,3 кик бан за 1 час,неспазване за емотиконите и редовете-1 кик,2 кик,3 кик бан за 1 час плюс премахване от мод

Наказания за администратори:обиждане-1 кик,2 кик,3 кик махане от админ(мод)от главния собственик,неспазване за емотиконите и редовете-1 кик,2 кик,3 кик махане от админ(мод)от главния собственик При член сте баннати за 3 часа тъй ако направите от админ мод и член.

 

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: